Helvetes uke

Kan ikke si det nok. Å finne på overskrift er kanskje det vanskligste med å være blogger.Hater det. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke trengte å skrive en over skrift,men det ville vært rart.

Ellers har mandagen min vært grei. Dagen startet vel med at jeg slo av alarmen min så jeg våknet ikke før jeg fikk en sms fra en venninne.Etter det stresset jeg noe sykt siden det kun var en halv time/20min før skolen startet. Så jeg løp rundt om kring for å lete etter gymtøy.Nå jeg først hadde kommet meg ut av huset var det kun snakk om ett par min før skolen startet.

På veien til skolen hadde jeg verdens værste følse. Jeg kunne så vidt dra til skolen. Hold på å kollapse like ved skolen. Nå skjønner jeg sånn serriøst hvor viktig frokost er.

Vi har prøve imorgen og jeg var så sykt smart at jeg greide å glemme naturfags boken på skolen. Hadde vært noe annet om jeg faktis hadde lært noe i naturfags timen..100% smart ass altså.

De neste ukene består kun av prøver. Tirsdag-naturfagsprøve,onsdag- fremmføring, fredag-samfunnsfagprøve, osv. Heldig vis har jeg en ting jeg kan glede meg til.Min lille sjimpansje( Camila) kommer til oslo i uke 9,altså etter vinterferien. Ååå ,gleder meg noe sykt ,til å se ansiktet hennne. Det eneste negativet med at hun kommer da er at jeg har skole,så vi kan ikke være oppe til sent på kvelden og snakke. Hun kommer også på en søndag/mandag siden hun skal til london får å se One Direction live. Har dere mange prøver de neste kommende ukene?

Ingen kommentarer

jenniferelizabeth

28.01.2013 kl.21:26

Øynene dine!!!! Vakkert!! :)

Sarah-Hverdag og foto

29.01.2013 kl.16:17

jenniferelizabeth: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits