On replay

Heei dere!!

Nå har jeg fått sånn bittelitt energi. Uten om at jeg er kjeeempe trøtt og sykt lei meg. ÅÅ, liker ikke å være på skolen. Eller skolen generelt er grei,men jeg liker ikke at vi må begynne så tidelig. Heldig vis starter jeg ti på tirsdager,heerrlliig!

Så på what to expect ,when you`re expekting. Morsom film. Skal dra til platekompaniet får å se om jeg får kjøpt den og pitch perfeckt som jeg forresten har sett 3 ganger allerede. Hahha, Elsker fat Amy, eller fat "patrica..Som er den store hemligheten til Amy.Haha.

Skulle film en video blogg,men så klarte jeg å ødelegge en sånn ting til stativet så nå må kamerat sitte på spessielt for at det ikke skal falle og ødelegge den andre delen. Jeg ble så sur og lei meg. Akuratt når jeg får noe viktig som jeg virkelig trenger blir det ødelagt. Typisk..


Snartt er våren her,gleder meg allerede. Det første jeg kommer til å gjøre er å ta masse bilder til bloggen. husker ifjor sommer så fikk jeg tatt noen syke bilder. Kan se om jeg kan poste dem her om jeg finner de. Hater å redigere bilder ,som dere sikker ser på den gigantiske blyanten så suger jeg på redigering. Redigerte også snø blildene,som ble mye finere. Syntes det blir så tungt å lese en blogg om man har "slitsomme,mørke bilder. For ikke lyst til å besøke den bloggen igjen får å si det sånn.Ødelegger du også noe som er viktig?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits