Jaa, God morgen(?!)

Heeeeiii, Alle i hoppa!!

Har hatt en underlig dag. Våknet at at jeg trodde klokken var rundt 9-10,siden det var blå aktig vær ute. Våknet uannsett klokken fem idag. Jadda,mesteren! Litt dumt at jeg kastet bort hele dagen,men heldig vis er det ferie så jeg har masse av tid til å fikse døgnrytmen,slik at jeg blir trøtt rundt 10 isteden for klokken tre om kvelden. Heldig via hadde jeg mine kjære vennerog venninner som ringer meg og sender sms, slk at jeg våkner opp tidligere. Gud, når man sover så blir virkelig all lyd mye høyere. Mini hjerteinfarkt der. 

Min delige frokost for dagen må vel bli min kjære digre flaske med iste som jeg glemte å sette i kjøleskapet igår og en del melke sjokolade. For en herlig måte å starte ferien på,syntes du ikke?  Med tanken på at jeg våknet super seng,og gikk glipp av solen(?!) så har jeg ikke tatt noen "freshe" bilder idag,så jeg slenger inn ett par bilder jeg håper på at jeg ikke har publiser på bloggen før.

Når våknet du idag?

Ingen kommentarer

piamurii

16.02.2013 kl.18:58

Jeg har også vinterfereie!<3

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits