Monday ,funday

Jiippii,liten disklamer(?!) før jeg begynner med selve innlegget.Føler at blogglysten kommer tilbake stronger than ever,liksom.Jippi.Nå som jeg faktisk kjøpte meg stativ(innlegg snart) i vinterferien skal jeg si at det er mye lettere å få tatt finere bilder,og å få filmet Vlogger.  Det er så sykt herlig å slippe å rote til rommet mitt hver gang jeg skal ta blogg bilder. Siden jeg pleide å stable opp bøker og andre ting for å få den perfekte høyden.Dessuten kunne jeg ikke bevege på kameraet og fremdeles ha den samme høyden.


Heellloooo

Hvordan går det? Min mandag har vært....For å være helt erlig så vet jeg ikke. Det startet med at min gode bror vekket meg halv sju.(takk for dem,broder)Jeg trodde seffølgelig klokken var syv så jeg våknet med engang kledde på meg. Jeg fikk sånn små panikk siden jeg trodde at jeg skulle miste bussen.Hehe, om jeg hadde mistet den bussen ville jeg serriøst ha kommet altfor sent og du vet,det er alltid gøy med fravær!

Men når jeg gikk får å se hvor mye klokken var så så jeg at klokken var såvidt 2 minutter over 7.Gjett om jeg ble forbanna.Det var ikke noe jeg kunne gjøre noe for,så jeg satte meg ned og så på ett par youtube videoer,til jeg måtte dra.

Pga ,det lille stønte,ble jeg kjeeemmmppee trøtt etter gymmen. Satt og halv sov under UDV, og samfunnsfags timen.Hvordan har din mandag vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits