DETTE FORVENTET JEG IKKE

Vell dagen begynte som vanelig. Jeg våknet om morgengen og gjorde meg klar før jeg gikk til skolen. Gruet meg til språk timen fordi læreren vår er så snill at hun sa at vi skulle ha muntlig frammføring i tysk om været.Heldig vis var jeg "assistenten så jeg bare pekte på kartet og tegnen på tavlen. 

Rundt tredje time fikk vi lov til å gjøre lekser siden læreren vår var syk, SÅ der satt vi og gjorde lekser,plutselig roper en gutt i klassen min "Det snør" , Jeg ser ut av vinduet og ser at det er mini snøstro ute.Herrlighet. Når all snøen og isen endelig begynte å forsvinne begynner det å snø. Gir litt mening med tanken på at det har vær minus grader ioslo.Og da snakker jeg om minus 12 osv.

Bildre fra ifjor sommer

hvordan har dagen din vært?

Ingen kommentarer

Et ord: nydelig. Kjempebra innlegg, vet du det? Åhh, gleder meg til å lese mer av deg. Men uansett, kunne du hjulpet meg litt? Har 4 skjerf som jeg eelsker, men hvilket er finest? Hadde blitt utrolig glad om du kunne kommentert din favoritt på bloggen min. Stå på videre, har en følelse på at dette blir bra!

Sarah-Hverdag og foto

20.03.2013 kl.15:47

Sandra : Takk :)

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits