12 timer i strekk

Endelig hjemme. Kom hjem igår rund åtte-ni tiden. Herlig å være å norge. Herlig å strekke på bena etter 6 timer med tog.Greit nok,men når man ikke beveger seg,så er det noe annet.

Føler at jeg virkelig elsker norge når jeg drar til sverige. Ikke misforstå meg. Elsker sverige,men føler at det er bedre i norge.Med tanken på shopping og butikker. Ble dessverre ingen shopping på meg i år. Fikk bare ett plagg. Nesten hele lørdagen gikk med å være med bestemor på en cafe,med masse sol i ansiktet.

Langfredag var herlig. Holdt en liten tale foran familie og beskjente, før vi spise en herlig lamme gryte, med salat og en vegitarisk rett vedsiden av. Kan med hånden på hjertet si at påsken har vært hærlig,det eneste negative var at jeg er på nesten helt frisk statiet. Etter forskjøelsen. Så jeg våknet opp med tett neste og om jeg hadde "uflaks så hostet jeg som om jeg hadde tuberkolose.

(bilde fra innsagram pandaswaggin

Hvordan har din påske vært?

Ingen kommentarer

Iris Breivik

01.04.2013 kl.21:56

Sverige er gøy fordi de har så mye billig godteri! Min påske har vært braaaa :)

Jannicke

01.04.2013 kl.22:52

min påske er ikke over enda

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits