Super duper flink(Stakkars beliebers)

Heei!!

Er egentlig ganske stolt!(egentlig ikke), Med en gang jeg kom hjem fant jeg frem kameraet og tok ett par bilder,slik at jeg kunne få noen bilder, mens solen fremdelses skinte. Dagen strtet greit. Våknet av at det pøs regnet. Ble litt glad,for nå kunne jeg jo bruke støvlene mine i et ordentlig regnvær.  Ente opp med at jeg ikke gadd å løpe etter bussen slik at jeg kunne rekke den ,så jeg ble kliss blaut på lårene. Beste avgjørelsen jeg tok imorres. Tok på meg den gigantiske boblejakken. Var så smart at jeg hadde på genser under,så jeg måtte ta av meg genseren på  skolen.

Siden det har pøs regnet så syntes jeg (og mnge andre) synd på de som skal på konserten idag. Må ha vært helt jævelig å stå ikø.Ikke kan du sitte og du må gå rundt med støvler som bare er dritt.

Camila kommer imorgen Gleder meg. Vi skal kanskje på overnattings fest,om det ikke blir noe av så skal vi ha vår egen lille fest iden gamle leigliheten til Camila. Gleder meg til å vakse og rydde etter at folk har dratt. Hahha.

Hvordan har dagen din vært?

Ingen kommentarer

Rose & Royce

18.04.2013 kl.19:38

Så koselig at Camila kommer!

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits