LET IT BRUN

Hei!

Nå har meste parten av dagen gått til å slappe av. Sett på noen serier og skal til og gjøre forrige ukens lekser som jeg ikke fikk gjort. Hår også brukt en hår kur! For et herlig produkt. Håret mitt er mer skinnende og mindre slitt etter ett par minutter med denne kuren. Er alltid litt skeptisk når det gjelder slike ting, men denne! Den får en 5`er! Uten om det så started dagen fint. Det ble jogging og ikke dans i gymmen. Jeg hadde klart å glemme gymttøyet, så en frustret Sarah måtte ringe mamma og be henne komme med det. Etter ett par runder så så jeg moren min gå forbi. Hahha, alltid like kleint når hele klassen står og peker på deg mens de spør om det er moren din. For ever 6!

Været har ikke vært på sitt beste idag! Litt sol, men en del regn. Håper det er fint vær imorgen med tanke på at noe veldig spessielt skjer imorgen! Har vendtet på det kjempe lenge nå. Tar med kamera slik at dere kan få se hva jeg mener imorgen!

Hva syntes du om bildene?

Hvordan har dagen din vært?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sarah-Hverdag og foto

Sarah-Hverdag og foto

Hei! Jeg er en mulatt (50% hvit og 50%sort) du kan Kontakt meg her : Sarah.blogg@hotmail.com Eller på youtube : SarahDuvetNorske blogger

Arkiv


· September 2013 · August 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013


Kategorier


· Blogg · Hjertesaker · Hverdag · Outfitt · Sponset · Video

  • Linker


    · blogg.no · Få din egen blogg!

  • hits